Varmesystemer 

Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung

Hvis dit varmesystem ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen – for et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift. Fjernvarme er et af varmesystemer, som vi tilbyder. Det er en billig og miljøvenlig løsning, som langt de fleste boliger i Danmak benytter til opvarmning. Fjernvarme er ofte den varme, der er i overskud, når man producerer elektricitet og varme fra forbrænding af affald. Det er desuden den energiform, som udleder mindst CO2. Vi hjælper både med installation og servicering af fjernvarmeanlæg.

Få tjekket dit system

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, og tjekker at det fungerer optimalt. Hvis ikke, kan vi justere og udskifte evt. defekte dele. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer.

Korrekt viden sparer penge

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden. Du får endda glæde af og sikkerhed med Dansk VVS Garanti.

Her på siden kan du læse mere om vores produkter og service. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd, vejledning og favorable tilbud.

Energitjek – godt sted at starte

Med et Energitjek får du det bedste grundlag at træffe dit valg på omkring renovering og/eller udskiftning af dit nuværende varmesystem.

Læs mere om Energitjek