SOLVARME & VARMEPUMPER

Vi har erfaring med vedvarende energityper.

Hos Bedre Bad Silkeborg - BEA VVS har vi stor erfaring med vedvarende energityper. Som verden udvikler sig bliver det fortsat vigtigere, at anvende alternative energikilder i boligen. Dette er både godt for miljøet og din elregning. Med en vedvarende energiløsning kan du spare mange penge på boligens årlige energiregnskab. Samtidigt kan du glæde dig over et mere miljørigtigt energiforbrug. Med vedvarende energiløsninger skaber du din egen energi, og kan derfor til en vis grad blive selvforsynende. På den lange bane ender du, med at spare mange penge ved, at skifte over til en miljø og energirigtig løsning. Vi leverer markedet absolut bedste løsninger - både når det gælder varmepumper og solenergi. Vi samarbejder f.eks. med en af verdens førende producenter indenfor for solenergi: Sonnenkraft.

Overvejer du, at skifte til en eller anden vedvarende energiform, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe dig med både varmepumper og solvarme.

Varmepumper

Når det kommer til valget af varmepumpe, så er der en del forskellige muligheder, at vælge imellem. Der findes både: luft-til-luft varmepumper, luft-vand-varmepumper og jordvarmepumper. Mellem typerne er der lidt forskel i effektiviteten og prisen, men alle varmepumperne er både effektive og miljøvenlige, og kan på den lange bane spare dig mange penge. Vi handler kun med certificerede forhandlere for, at sikre os varmepumper i den allerbedste kvalitet. Hvilken pumpe du skal vælge kommer an på grundens størrelse og beliggenhed. Vores kompetente og autoriserede medarbejdere hjælper dig, med at finde frem til den optimale løsning for din bolig. Vi giver dig den rette rådgivning og vejledning, således, at du har de bedste præmisser til, at træffe det rigtige valg for dig. Installationen af en varmepumpe kan yderligere hæve værdien af dit hus, hvilket ikke er en dårlig investering.

Solvarme

Et solvarmeanlæg er en velafprøvet teknologi, der producerer energi ud af en gratis naturressource. Driftsomkostningerne ved et solvarmeanlæg er så lave, at investeringen hurtigt tjener sig selv hjem igen. Det skyldes den væsentlig lavere varmeregning, som forekommer ved et solvarmeanlæg. Udover de driftsmæssige og besparelsesmæssige fordele, så er et solvarmeanlæg også en god miljømæssig løsning. Vi har mange års erfaring med installation og servicering af solvarmeanlæg, og kan derfor tilbyde professionel rådgivning. VI sikrer dig et resultat, som lever op til dine forventninger. Bedre Bad Silkeborg står klar til, at sørge for hele processen. Vi kan både montere, installere og servicere alle typer af solvarmeanlæg. Sammen med dig finder vi frem til den helt rigtige løsning.

Opdateret omkring de nyeste teknikker og energityper

Bedre Bad Silkeborg har altid en finger på pulsen, og vi er altid opdaterede omkring de nyeste teknikker og metoder indenfor vedvarende energi. Uanset hvilken vedvarende energikilde du overvejer, så kan vi hjælpe med rådgivning og installation. Vores dygtige medarbejdere går til alle opgaver med stort engagement, og en professionel holdning. Vi leverer altid langtidsholdbare løsninger, der skaber værdi for kunden mange år ud i fremtiden. Har du et eksisterende anlæg der trænger til en gennemgang, så kan vi også være behjælpelige med serviceringen af mange forskellige anlæg.

Ring på 86 82 75 66 og hør hvordan du bedst sparer energi.