BLIKKENSLAGER

Bedre Bad & Bedre Energi Silkeborg - BEA VVS er din lokale blikkenslager. Vi er stolte af at udføre det traditionelle arbejde til private, som arbejde med blik nu engang er. Vi har mange års erfaring som blikkenslager, hvilket har gjort os til eksperter inden for det gamle håndværk. Vi har gennem de sidste mange år udført et utal af forskellige blikkenslager opgaver, hvilket har været med til at udvikle vores kompetencer og styrke vores erfaringer. Derfor kan vi tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Vi prioriterer meget højt, at leverer et stykke arbejde af høj kvalitet, som både vi og vores kunder er 100 procent tilfredse med. Vi tilbyder vores ekspertise uanset opgavens omfang, da vi håndtere store opgaver såvel som små opgaver. Vi løser derfor en bred vifte af opgaver, hvor vi kan trække på vores erfaringer og samtidig udvikler den, ved at leverer løsninger, der passer præcis til dine behov. Vi udfører bl.a. nedenstående opgaver:

  • Tagrender og nedløbsrør

  • Kviste

  • Skotrender

  • Inddækninger af alle slags

  • Facadeinddækning

Herudover arbejder vi også i skiferløsninger, herunder:

  • Tag

  • Facadeinddækning mm.

BEA VVS kan løse alle typer af opgaver vedrørende blik. Det kan være alt lige fra tag og facader til tagrender og nedløbsrør. Det er vigtigt, at du vælger en professionel VVS-installatør. Det sikrer, at du får den nødvendige kvalitet i arbejdets udførelse, så løsningen kan holde mange år ud i fremtiden. Hvis ikke der er fokus på den høje kvalitet i udførelsen af arbejdet, så kan det medfører skader på din bolig. Det gælder eksempelvis hvis tagrender og nedløbsrør ikke bliver installereret korrekt. Så kan der i værste fald opstå vand- og fugtskader på din bolig, som i sidste ende kan blive ekstremt omkostningsfuldt. Lad Bedre Bad – Silkeborg være din professionelle samarbejdspartner i fremtiden, og lad os sammen løse dine ønsker.

Find det rette materiale til dit projekt

De løsninger vi tilbyder kan udføres i forskellige former for materiale, det afhænger selvfølgelig af, hvilke type opgave det er, der skal udføres. Bedre Bad - Silkeborg udfører mange af vores løsninger i materialer såsom: zink, aluminium, kobber og stål. Hvilken type materiale der skal vælges afhænger meget af, hvilket type opgave der er tale om og hvilket finish, du ønsker det skal have. Hvis du er interesseret i en løsning, hvor der kun er fokus på funktionalitet, kan du med fordel vælge en billigere form for materiale, uden at vi selvfølgelig går på kompromis med kvaliteten. Er der derimod mere fokus på husets finish, vil det være en fordel at vælge et lidt dyre materiale, som er med til at bidrage til bygningens arkitektur og fremtoning. En anden fordel ved at vælge et lidt dyre materiale er, at det er med til at give dit hus et moderne og smukt udseende, hvor der selvfølgelig heller ikke er gået på kompromis med materialets kvalitet. Når du benytter en erfaring blikkenslager, kan du altid være sikker på at få en langtidsholdbar løsning, som stort set også er vedligeholdelsesfri.  

Moderne blikkenslager løsninger

På trods af at blikkenslagerarbejde er et mere traditionelt fag inden for VVS og blik branchen, har mange af de opgaver vi udfører et mere moderne udtryk. Vi er nemlig eksperter i at skabe nye og moderne løsninger til vores kunder, hvor vi bruger materialer af den bedste kvalitet, som er anvendt sammen med nye teknikker inden for arbejde med blik. Vi har nemlig et tæt samarbejde med den landsdækkende kæde Bedre Bad & Bedre Energi, hvor vi  sammen med andre VVS og blik virksomheder bliver opdateret på den nyeste viden og teknologier. Derfor er vores medarbejdere god klædt på, til at løse diverse opgaver for vores kunder, uanset om det skal være moderne eller traditionelle løsninger. Vi er stolte af at være en professionel blikkenslager, med dygtige medarbejdere, der udføre et effektivt og professionelt stykke arbejde. Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du skal starte et nyt projekt, eller er godt undervejs. Vi tilbyder derfor, at du kan tage en uforpligtende snak med os omkring, hvilket stykke arbejde du gerne vil have udført, og hvordan det skal udføres.  

Kontakt os  

Du kan altid kontakte os på tlf: 86 82 75 66 eller skrive til os, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi udfører VVS- og blikkenslager arbejde i Silkeborg og omegn.