Bedre Energi

Få råd af din lokale energiekspert

Bedre Energi Silkeborg – BEA er din lokale og uvildige specialist, når det kommer til energivejledning. 
Vi har en mangeårig erfaring og en altid opdateret viden på området, som du kan trække på. Bl.a. inden for gasinstallationersolvarme og varmepumper.

I den forbindelse kan du være sikker på en professionel, faglig og neutral vurdering. For vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne og kan derfor anbefale dig netop den energiløsning, der matcher din situation og dine behov bedst mulig.

Hos os kan du bestille et Energitjek af vores Certificerede Energivejleder, der giver dig et overblik over, hvordan du kan energiforbedre din bolig med det størst muligt udbytte.

Læs mere om Energitjek

Vi har totalløsningen

Hos Bedre Energi Silkeborg – BEA får du altid en helhedsorienteret vurdering, og vi medtager hele din bolig i vores gennemgang. Ud fra dette kan vi præsentere dig for en gennemtænkt totalløsning, som du så kan vælge fra og til i. Samtidig har vi blik for, hvordan selv små justeringer af dit nuværende anlæg ofte kan give dig store besparelser.

Vi klarer hele processen

Beslutter du dig for at omsætte dine energitanker til handling, så tager vi hånd om det samlede projekt. Vi styrer og involverer relevante håndværkere og leverer kvalitetsprodukter fra vores leverandørnetværk.

Sådan sikrer vi, at projektet kommer sikkert i havn. Det er både den mest effektive og økonomiske løsning for dig.

Ring på 86 82 75 66 og hør om dine muligheder.