Bedre Bad

Vi er medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – en landsdækkende kæde af VVS-installatører. Vi er alle eksperter i modernisering i badeværelser og specialister i energiforbedringer og komplette energiløsninger. Herudover udfører vi som VVS’ere alle former for gængs VVS-arbejde - herunder bad og energi.

Gode råd og masser af inspiration

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Silkeborg, Bent E. Andernsen A/S, kan du hente inspiration og få professionel rådgivning. Her har du adgang til nyttig viden, og så er du sikret den håndværksmæssige stærke løsning til bad og energi.

Vi ser det som vores fornemste opgave at give dig professionel rådgivning, sparring og inspiration. Så får du nemlig det bedste grundlag, når du skal beslutte dig for nyt badeværelse, en renovering eller en energioptimering.

Her kan du f.eks. se nogle af de badløsninger, der er lavet i Bedre Bad – Bedre Energi kæden – se galleriet her.

Ekspertviden sikrer din løsning

Hos Bedre Bad – Bedre Energi kæden satses på løbende kompetence- og vidensudvikling.

Kæden har etableret eget AKADEMI, hvor medlemmerne løbende gennem uddannelsesforløb opdateres vidensmæssigt. Det er bl.a. på Akademiet, at kæden uddanner egne Certificerede Energivejledere i et tæt samarbejde med Teknologisk Institut og leverandører med kvalitetsprodukter.

Akademiet står også for uddannelsen af vores Certificerede Vådrumsinstallatører.

Markedets førende leverandører

Kvalitetsarbejde i kombination med kvalitetsprodukter skaber den perfekte løsning. Hos Bedre Bad – Bedre Energi kæden arbejdes der derfor sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter til bad- og energiløsninger.

Du er derfor sikret den bedste kvalitet, og det giver dig fordele i form af ekstra levetid og udvidet funktionalitet på dit nye bad, bryggers eller energianlæg.