Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse

 

 

Hos Bent E. Andersen A/S - Bedre Bad i Silkeborg tilbyder vi vores kunder et gratis badtjek. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende tilbud, men du kan være sikker på, at vi tager det meget seriøst. Du tænker nok, hvad skal jeg bruge et gratis badtjek til? Når du bestiller et gratis badtjek hos os, kommer vi hjem til dig og foretager et tjek af dit badeværelse, for at finde frem til de muligheder der er for dit nuværende badeværelse. Rummet har en stor betydning for de muligheder, der er, når man skal begynde at renovere.

Vi vil gerne hjælpe dig med at lave dit drømmebadeværelse, derfor tager vi en snak omkring, hvilke ønsker og behov du har til et nyt badeværelse. Vi mener at alle har fortjent et personligt badeværelse, da det er et af de vigtigste rum i huset. Det er her vi starter og slutter vores dag, derfor bør badeværelset være designet efter din egen smag og indeholde de sanitetsprodukter, du drømmer om. Det kan væres svært at starte et nyt projekt, især hvis der er en omfattende renovering af badeværelset, derfor vil vi gerne hjælpe dig godt i gang. Vi tilbyder at tage ansvar for hele projektet, så du blot kan læne dig tilbage og slappe af.  

Når du skal bestille et badtjek, kan du udfylde den nedenstående formular eller ved at kontakte os på nummeret: 86 82 75 66. Derefter finder vi en dag, der passer dig, hvor vi kan komme forbi og foretage vores tjek af badeværelset. Husk at badtjekket fuldstændig gratis og uforpligtende. Dette er blot en service for vores kunder.

BOOK et gratis badtjek her:

 

De bedste sanitetsprodukter

Bedre Bad Silkeborg har et stort udvalg af forskellige sanitetsprodukter, der giver dig muligheden for at finde præcis det produkt der passer til dit hjem. Der findes mange forskellige former for badeværelser, derfor vil vi gerne hjælpe dig med at skabe et personlig badeværelse, der passer præcis til dine behov.

Der er det mere klassiske badeværelse med sanitetsprodukter af høj kvalitet, men med et mindre udvalg af funktioner. Vi har også det mere moderne badeværelse, hvor du kan få sanitetsprodukter med mange forskellige funktioner, der er med til at øge hygiejnen på badeværelset. Vi har bl.a. vandhaner der er berøringsfrie, så du bare skal sætte dine hænder under handen. Det er selvfølgelig op til dig, hvad du foretrækker på dit badeværelse, men du kan være sikker på uanset, hvad du vælger, får du produkter af den højeste kvalitet. Vi har også et bredt udvalg af forskellige badeværelsesmøbler og tilbehør, som giver dig muligheden for, at sætte dit eget præg på badeværelset.      

 

Professionelle medarbejder    

Alle vores medarbejdere professionelle og fagudlæte, hvilket sikre dig, at du altid får udført et stykke professionelt arbejde af høj kvalitet. Vi har desuden certificerede vejledere, der altid står til rådighed, hvis du har brug for at få svar på diverse spørgsmål. Vi arbejder altid hårdt for at gøre vores kunder tilfredse, derfor har vi vores kerneværdier, som er:

  • Kvalitet i arbejdet

  • God dialog med kunderne

  • Pålidelighed

  • Professionalisme

  • Effektivitet   

Disse kerneværdi er med til at sikre, at vi altid leverer et stykke arbejde, som vi og vores kunder er 100 procent tilfreds med.