Badeværelser

I badeværelset møder VVS-faget sine ypperste udfordringer – også fordi kunderne med rette stiller meget høje krav. Vi lever op til det!

Det ny badeværelse – her skal resultatet være designmæssigt i top, behageligt og rengøringsvenligt. Vi er uddannelses- og inspirationsmæssigt i front, og sørger gerne for den totale koordinering af din opgave med skitsetegninger samt styring af murer, tømrer, elinstallatør m.m.

Du skal med andre ord koncentrere dig om dine idéer og ønsker, så klarer vi alt det praktiske!

Hos Bedre Bad – Silkeborg kan vi tilbyde alt i renovering, udvidelse og ombygning. Grundet vores mange års erfaring har vi kendskab til utallige moderne og funktionelle løsninger. Derfor kan vi med garanti opfylde netop dine drømme.

De bedste leverandører

Vi anvender udelukkende markedets bedste produkter og holder fokus på en høj kvalitet til den rette pris, hvor der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden ved montering og installation i dit hjem.

Vi glæder os til at høre om dit projekt – og ser frem at kunne bidrage med inspiration og idéer.

GRATIS Badtjek

Start med et uforpligtende BADTJEK – det er gratis. Det kan være svært at overskue de mange løsninger på markedet, hvad eksempelvis indebærer renovering, udvidelse eller ombygning af et badeværelse. Ligeledes kan det også være svært at gennemskue de mange fordele og ulemper, som er forbundet ved valg af materialer og badeværelsesmøbler. Med gratis og uforpligtende badtjek kan du få svar på dine mange spørgsmål. Kontakt BEA VVS allerede i dag for et badtjek.

Læs mere om Badtjek

Et hav af idéer

Det er dine ønsker og dine behov, der er i fokus, når løsningen skal findes og laves. Du har helt sikkert en overordnet idé om, hvordan løsningen skal være, men kunne godt bruge lidt inspiration omkring detaljerne.

Den kan du hente her, hvor vi viser et bredt udvalg af Bedre Bad-løsninger, som er udført over hele landet. Her kan du se badeværelser i alle størrelser, alle stilarter og alle prisklasser.

Se inspirerende løsninger