Velkommen

Bedre Bad – Bedre Energi – Bent E. Andersen A/S er en virksomhed med mange års erfaring i VVS-branchen. Virksomheden blev etableret i 1971 og vi har selv lige så mange års erfaring indenfor branchen. Vi er en VVS-virksomhed, som går meget højt op i at give vores kunder den bedste service, uanset hvornår på døgnet du har brug for hjælp. Vi løser en bred vifte af forskellige VVS-opgaver. Vi tilbyder bl.a. et gratis badtjek, hvor vi kommer ud og kigger på dit nuværende badeværelse og vurdere, hvilke muligheder der er for renovering af dit badeværelse. På denne måde kan vi fra start danne et overblik over, hvilke ønsker og behov du har til dit drømmebadeværelse. Vi klarer selvfølgelig også mere akutte opgaver, såsom driftsstop og brud på vandrør, både for virksomheder og private.

Vores døgnvagt består af professionelle faglærte medarbejdere, der har mange års erfaring i at løse diverse akutte opgaver for vores kunder. uanset hvilken opgave vi bliver stillet overfor, kan du være sikker på, at du for den bedste service. Vi levere arbejde og produkter af den bedste kvalitet, vi er desuden også gode til at vejlede og rådgive vores kunder, alt efter de behov de har.  

Vores kerneværdier:

  • Kvalitet i arbejdet

  • God dialog med kunderne

  • Pålidelighed

  • Professionalisme

  • Effektivitet

Vi lægger vægt på en professionel rådgivning og omhyggelig planlægning med vægt på kundens ønsker og behov. Det efterlader tilfredse kunder, og det sikrer at løsningerne holder i mange år. En af vores første prioriteter er at have en god dialog med vores kunder, så vi kan indgå et samarbejde, hvor vi får lavet de bedste løsninger for dig. Når du indgår et samarbejde med os, så kan du altid være sikker på, at der bliver udført et effektivt stykke arbejde af høj kvalitet. Det gælder uanset opgavens omfang. Vi klarer nemlig alt fra fra simple udskiftninger af sanitetsprodukter til en omfattende totalrenovering af dit badeværelse eller varmeanlæg.  

Om os

BEA VVS er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad & Bedre Energi, der består af i alt VVS-virksomheder der er fordelt over hele landet. Dette samarbejde er med til, at give os og vores kunder mange fordele. Vi er bl.a. altid opdateret på de nyeste teknologier og funktioner indenfor VVS-branchen, hvilket er med til at give os de bedste forudsætninger, når vi skal rådgive og vejlede vores kunder. Vi vil nemlig gerne skabe personlige løsninger, der passer præcist til de behov, vores kunder har. Derfor har vi også et bred udvalg af forskellige sanitetsprodukter med et hav af funktioner, som du selv kan fra- og tilvælge alt efter dine behov og ønsker. Det sikre en god komfort af høj kvalitet både for virksomheden såvel som i hjemmet.     

Bred kundekreds

Vi udfører alle former for VVS-opgaver for en bred kreds af kunder, som omfatter:

Tag et kig rundt her på siden eller ring allerede nu på 86 82 75 66 for rådgivning og uforpligtende tilbud. Du kan også gå ind på kontakt og udfylde den nedenstående formular med dine kontaktoplysninger og spørgsmål, derefter vender vi tilbage hurtigst mulig med et svar.