Døgnvagt

Hvis uheldet er ude på hverdage efter kl. 16.00, og fredage efter kl. 12.00 kan der ringes til døgnvagten på tlf: 86 82 75 66.

Har du et akut VVS-problem, der kræver akut hjælp lige med det samme? Så skal du ikke tøve med at kontakte Bedre Bad Silkeborg - BEA VVS for professionel assistance. Vi er autorisereret VVS-installatør, og har derfor den nødvendige viden til hurtig og effektiv løsning af akutte problemer. Vi sidder klar ved telefonen døgnet rundt. Det eneste du behøver at gøre, er at finde telefonen frem og ringe til vores bemanding på telefonnummeret lige her: 86 82 75 66.

Vi er klar til at rykke ud uanset, hvilket tidspunkt på døgnet det er. BEA VVS er nemlig om nogen klar over, at akutte problemer sjældent planlægger sig selv. Det kan ske på alle tider af døgnet, og derfor står vi tilsvarende til rådighed for dig.

Vi garanterer alle vores kunder en super service af allerhøjeste kvalitet, når du benytter dig af vores døgnvagt. Der er ikke noget værre end at stå midt om natten med et ødelagt vandrør, hvor man akut har brug for kompetente VVS-folk, der kan løse problemet hurtigt, effektivt og med kvalitetsfyldt arbejde. Bedre bad Silkeborg rykker ud med det samme, der er brug for vores hjælp, så skaderne ikke kan nå at forværres. Vi kommer rundt i hele Silkeborg og egn til både private og erhverv. Alle vores medarbejdere er fagudlærte og meget professionelle, hvilket gør os dygtige og effektive til at løse akutte problemer, hvad end det er et sprængt vandrør eller varmeinstallationer, der er blevet sat ude af drift. Vi kommer ud med det samme, og løser alle de problemer der opstår.

Der er selvfølgelig også en måde, hvorpå vi kan forebygge eventuelle driftsstop og ødelagte rør. Vi tilbyder nemlig en serviceaftale, hvor vi med jævne intervaller kommer ud, og foretager en grundig gennemgang af dine VVS-installationer. På denne måder kan vi sikre, at du ikke kommer ud i nogle akutte problemer, som kan gå udover produktionen eller husstanden. Det kan godt betale sig, da bl.a. vandskader kan komme til at koste dyrt i den anden ende.

Vores professionelle medarbejdere er klar med akut hjælp og assistance, når du har behovet!

Hos Bedre bad Silkeborg, gør vi altid alt, hvad vi kan for at hjælpe vores kunder, når uheldet er ude. Vi ved nemlig godt at verden ikke er skruet sammen helt perfekt, nogle gange kan vand, varme og el-installationer bryde sammen uden varsel. Derfor har BEA VVS valgt at tilbyde vores assistance ved hjælp af en døgnvagt, så du har mulighed for at få hjælp døgnet rundt. 

Vi garanterer, at du får professionel hjælp fra faglærte og kompetente medarbejdere, der gennem mange år har opbygget en bredt vifte af erfaringer. De har en værktøjskasse fyldt med løsninger af god kvalitet og effektivitet. Med os som samarbejdes partner kan du sove tryg om natten vel vidende, at hvis uheldet skulle være ude, er du sikret en hurtig og effektiv hjælp fra håndværkere, der ordner ethvert VVS og energirelateret problem.

BEA VVS er desuden også en del af den landsdækkende kæde - Bedre Bad & Bedre Energi. Dette samarbejde er med til at holde os opdateret på den nyeste viden indenfor diverse teknologier og løsninger, der er relateret til VVS og energi. Det gør at vi er utrolig godt klædt på til at hjælpe vores kunder, med at løse stort set alle problemer vi skulle komme ud for.

Du kan se mere om vores fagområder her: