KONTAKT BENT E. ANDERSEN A/S

Velkommen til Bedre Bad Silkeborg. Vi er en moderne og professionel VVS-Installatør med base i Silkeborg. Vi rykker ud til kunder i hele Silkeborg og omegn. Du finder os på nedenstående adresse, sammen med vores kontaktoplysninger:

Hagemannsvej 6A
8600 Silkeborg
Tlf. 86 82 75 66

Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi står altid klar til, at give en hjælpende hånd i form af kyndig rådgivning og vejledning. Mangler du en til faglig sparring, så står vores skarpe medarbejdere klar. Vi lægger stor vægt på, at levere den højest mulige kvalitet i alle vores opgaver. Det gælder uanset om vi fikser et håndvask, eller vi totalrenoverer et badeværelse. Vores kompetente medarbejdere har erfaring med stort set alle opgaver indenfor for VVS-faget. Så tøv endelig ikke, med at kontakte os.

Hvis du vælger Bedre Bad Silkeborg, som din samarbejdspartner, får du en pålidelig og kvalitetsfokuseret samarbejdspartner. Vi leverer kun arbejde i høj kvalitet, og forlader aldrig en opgave før den er udført tilfredsstillende. Vi løser alle opgaver uanset størrelsen. Både VVS, Energi og blikkenslager opgaver. Du finder informationer omkring vores forskellige aktivitetsområder her på hjemmeside, og har du yderligere spørgsmål, så står vi klar til, at besvare dem.

Kontaktformular

Udfyld nedenstående kontaktformular, og så vil vi vende tilbage til dig. Vi bestræber os altid på, at vende hurtigst muligt tilbage.