VVS service

Hos Bedre bad Silkeborg - BEA VVS tilbyder vi mange forskellige løsninger til diverse VVS-opgaver. Energioptimering, energiløsninger og velfærdsrum udgør en stor del af vores løsninger til vores erhvervskunder. Men derudover løser vi mange andre typer af services og opgaver.

Til de mere gængse VVS-opgaver hører blandt andet:

  • Vedligeholdelse af installationer

  • Rørarbejde

  • Varmtvandsbeholdere

  • Udskiftning af sanitet

  • Udskiftning af armaturer

  • Vandledninger i jord

  • Solvarmeanlæg

  • Varmepumper

Til at løse de mange opgaver vi bliver stillet overfor, har vi et hold professionelle faglærte medarbejdere, som altid leverer et godt stykke arbejde og en service af høj kvalitet. Det gælder uanset om du er interesseret i at finde nye sanitetsprodukter, eller om du er på udkig efter en energioptimering af de anlæg på virksomheden. Det kan selvfølgelig også være svært at finde rundt i de mange muligheder, der er i dag. Derfor tilbyder vi assistance fra vores certificerede professionelle rådgivere, som er helt opdateret på de nyeste teknologier og produkter. I samarbejde med vores vejledere finder vi frem til produkt, der passer præcis til dine ønsker og behov. Du kan selvfølgelig være 100 procent sikker på, at alt vores arbejde og alle vores produkter er af den bedste kvalitet, da vi altid leverer en VVS-service der er helt i top.

Vi tilbyder serviceeftersyn til dit anlæg

Der er vigtig at man holder sit anlæg ved lige, da det er med til at forlænge jeres anlægs levetid og sikre en effektiv drift, der kan være med til at give dig store energibesparelser. Hvis du drømmer om sikkerhed, tryghed og luft i dit budget, så kan du lave en serviceaftale med Bedre Bad - BEA VVS. Med vores serviceaftale tilbyder vi faste serviceintervaller, hvor vi grundigt efterser og servicere dit anlægs funktioner. Vi tilbyder ikke kun en form for serviceaftale, da det for os er det vigtigt at vi få dækket alle vores kunders behov. Derfor kan vi skræddersy en løsning, der passer præcis til dit anlæg og dine behov. Vi lægger selvfølgelig også stor vægt på at bevare gode relationer til jeres beboer, medarbejdere og lignende. Vi tilrettelægger nemlig vores service, så vi er til mindst muligt gene for andre, ved at varsle forinden. Vi sørger for at fortælle om, hvad der skal ske, og hvordan det kan komme til at påvirke dagligdagens rutiner.

Kontakt os

Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for vejledning omkring diverse produkter og projekter. Du kan kontakte os på tlf: 86 82 75 66, men du kan også gå ind på vores kontakt hjemmeside, hvor du kan skrive til os. Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt.