Bad og velfærdsrum

Vi er eksperter i badløsninger – og når vi laver det for vores erhvervskunder, kalder vi det for velfærdrum. Vi har gennem årene løst et stort antal af disse opgaver til:

  • Virksomheder
  • Boligforeninger
  • Offentlige institutioner m.v.

Vi kan tilbyde flot designede og funktionelle løsninger, der i indhold og form er bestemt af den faktuelle brugssituation og den enkelte kundes ønsker og behov.

Fokus individuelle behov

Smag og stil er forskellig. Når vi laver en løsning til eksempelvis en institution, et hotel, til produktionen, administrationen eller møde- og konferencefaciliteter, er udgangspunktet altid det samme: De individuelle ønsker, som vi mødes med.

Energirigtig og ressourcebesparende

Det moderne toilet/bad/velfærdsrum skal tilgodese tidens ønsker om et reduceret forbrug af vand og energi. Vi kan derfor tilbyde de seneste løsninger, hvor vægten er langt på ressourcebesparelser – det er f.eks.:

  • Berøringsfrie armaturer, automatisk åbne-/lukkefunktion med fastindstillet vandtemperatur
  • Vandbesparende toiletter
  • Toiletter med duschfunktion

Projektstyring

Vores kunder kan koncentrere sig om at vælge den helt rigtige løsning – og vi står naturligvis klar med råd og inspiration. For vi står gerne for den totale styring af jeres projekt – uanset om der er tale om en mindre modernisering eller en total renovering.

Når vi styrer hele processen, så har du kun én kontaktperson gennem forløbet. Det hindrer fejl og misforståelser, og så sikrer det en effektiv proces, hvor vores aftaler overholdes.

For os er det vigtig, at du får den bedst mulige oplevelse af renoveringen.

Kontakt os og hør mere om velfærdsrum til din virksomhed.