Energiløsninger

Bedre Energi Silkeborg - BEA VVS er din lokale uvildige energispecialist. Vi har mange års erfaring i at finde de bedste energiløsninger til vores erhvervskunder. Vi er en del af kæden Bedre Bad & Bedre Energi. Dette samarbejde er med til at sikre at vi giver vores kunder de bedste løsninger, hvad end det er badeværelset der skal renoveres eller varmesystemet der skal udskiftes. Vi er en virksomhed med professionelle faglærte medarbejdere, der altid leverer en super service til vores kunder. Vi har certificerede rådgivere, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige energiløsning til dit hus og familien.

Vi løser alle typer opgaver lige fra en udskiftning af dit gamle toilet eller en vandhane der drypper, til en totalrenovering af hele dit varmesystem. Bedre Bad & Bedre energi kæden er også med til at holde os opdateret på den nyeste teknologi og diverse trends inden for design og funktioner af diverse sanitetsprodukter og energi. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at give vores kunder de bedste produkter. Vores mange års erfaring er med til at sikre, at vi altid leverer høj kvalitet og den bedste service til vores kunder. Vi er med dig fra start til slut uanset om det er en mindre eller større renovering.

Vi tilbyder de bedste energiløsninger!

Drømmer du om at udskifte dit gamle energisystem med noget nyt? Hos os kan du få rådgivning, der er baseret på den seneste viden – og i vores konkrete løsninger indgår den moderne teknologi, som ikke blot sikrer dig en sikker drift på dine maskiner og anlæg, men også store besparelser. Men vi anlægger en helhedsvurdering og ser på alle energiforbrugende installationer i din virksomhed.

Få en energiscreening af virksomheden

Med en energiscreening af din virksomhed kan du få overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og forbedringer kan opnå besparelser på energibudgettet. Ønsker du at følge forslagene, kan vi naturligvis efterfølgende udføre det konkrete arbejde. Vores certificerede vejledere giver dig en garanti for professionel energirådgivning, hvor der tages højde for dine ønsker og behov. Udover at vi tilbyder en energiscreening af din virksomhed, tilbyder vi også at indgå en serviceaftale, der er med til at sikre en optimal drift af din virksomhed. Med en serviceaftale kan du opnå en stabil og økonomisk drift af dit anlæg, som er med til at sikre mod driftstop, der i sidste ende kan komme til at koste din virksomhed dyrt. Med en serviceaftale sørger vi for at holde anlægget ved lige, ved hjælp af rengøring og justeringer, som sikrer en optimal drift af dit anlæg.

Læs mere om en screening her.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 86 82 75 66 eller skrive til os. Derefter vender vi tilbage så hurtigt som muligt, og sætter dig i kontakt med en af vores mange professionel faglært medarbejder.