Boligforeninger

Med en fast VVS-partner får boligforeningen fordele

For en række boligforeninger har vi status som ”hus-VVS’er”. For boligforeningerne er der mange fordele i, at have et fast samarbejde med Bedre Bad Silkeborg – BEA. 

Som fast samarbejdspartner er du sikret vores fulde fokus og du kommer i første række, når opgaven er der – uanset om den er lille eller stor.

Som ”hus-VVS’er” får vi med tiden et indgående kendskab til den enkelte ejendom og dens installationer. Det sikrer større effektivitet, når der er opgaver i ejendommen, som skal løses.

Også for beboerne har det faste samarbejde fordele. De kender vores VVS’ere; hvad de står for og beboerne har ingen betænkeligheder ved at give dem adgang til deres bolig. Det handler om tryghed.

Nogle af vores typiske opgaver for Boligforeningen

Etablering og reparation:

  • Faldstammer
  • Toiletter
  • Varmeanlæg
  • Vandhaner – bl.a. dryppende
  • Gasmåler – udskiftning/opsætning
  • Gaskomfurer – opsætning
  • Varmvandsbeholdere – service/udslamning

Løs problemer før de udvikler sig

Som boligforeningens faste samarbejdspartner løser vi akutte problemer, som vi tilkaldes til. Støder vi under dette arbejde på andre ting, så informerer vi naturligvis om dette.

Fast eftersyn

Du kan også lave en serviceaftale med os, hvor vi foretager eftersyn og forebyggende service eksempelvis 1 gang årligt. Installationer og anlæg gås efter i detaljer og vi løser små, begyndende problemer – før de når at udvikle sig. For boligforeningen kan der være store besparelser i dette.

Akut hjælp – vi kommer

Som fast kunde er du sikker på en hurtig indsats fra vores side. Du kan regne med vores hjælp og assistance – selv på de mest ubekvemme tidspunkter.

Dokumentation – fuld åbenhed

Ved hver opgave registrerer vi alt minutiøst. Montørens tidsforbrug på arbejdsstedet, forbrug af materialer, transporttid, forbrug af tid i forbindelse med grossist besøg, bortkørsel af defekte anlægsdele m.v.

Dette er vores faktureringsgrundlag og du kan altid få adgang til oplysningerne, hvis du skulle få en regning med uklarheder. For vi ønsker et samarbejde, der er præget af tillid og åbenhed – også når det gælder vores regninger.

Har din boligforening brug for en troværdig og professionel VVS-partner, så kontakt Bedre Bad Silkeborg – BEA. Vi er klar til at leve op til tilliden.