Blikarbejde til erhverv

Hos Bedre Bad & Bedre Energi Silkeborg - BEA VVS er vi meget stolte af at udfører det traditionelle arbejde til erhverv, som blikarbejde er. Vi er eksperter i det gamle håndværk, da det er noget, vi har arbejdet med i mange år. Vi har løst et utal af blik-opgaver for forskellige erhverv, hvilket har været med til styrke vores ekspertise og erfaring. En af vores største prioriteringer er at give vores kunder gode løsninger af høj kvalitet, det er derfor vi går højt op i at levere en service som garantere et godt stykke håndværk af høj kvalitet. Vi har også meget erfaring i at løse små opgaver såvel som store, derfor kan vi tilbyde en bred vifte af forskellige løsninger, der passer præcist til dine behov og ønsker. Opgaverne omfatter bl.a.:

  • Tagrender, nedløb

  • Kviste

  • Skotrender

  • Inddækninger af alle slags

  • Facadeinddækning

  • Tag – også skifer

Vælg det rigtige materiale til dit projekt

Disse løsninger kan udføres i mange forskellige former for materiale alt efter, hvad opgaven omfatter. Vi udfører bl.a. mange af vores løsninger i materialerne:  zink, aluminium, kobber og stål. Valget af materialer kan afhænge af mange forskellige faktorer. Det kommer an på, hvilket form for arbejde der skal udføres og hvilket finish det skal have. Hvis det udelukkende skal være en løsning af funktionel karakter, kan der anvendes et billigere materiale, som stadig ikke går på kompromis med holdbarheden. Skal det derimod bidrage til bygningens arkitektur og fremtoning, kan man med fordel vælge et dyre materiale, som er med til at give bygningen et smukt og moderne finish. Med en veludført ”blik løsning” får du også en langtidsholdbar løsning, som også er vedligeholdelsesfri.

Traditionelt arbejde med et frisk pust

På trods af at blikarbejde er et af de ældre og traditionelle fag inden for VVS og blik branchen, betyder det nødvendigvis ikke at det kan være moderne. Vi tilbyder både nye moderne løsninger, hvor vi bruger de bedste materiale og nyeste teknikker inden for blikarbejde. Vores samarbejde med Bedre Bad & Bedre Energi kæden er bl.a. med til at holde os opdateret på den nyeste viden inden for faget. Vores medarbejdere er yderst kvalificeret til at udfører opgaver inden for blikarbejde, da de som sagt har mange års erfaring. Derfor kan vi klare stort set alle de opgaver, hvor du har brug for professionelt blik arbejde til at komme i mål med din opgave. Uanset om du drømmer om at starte et nyt projekt eller allerede er godt undervejs, så vil vi selvfølgelig gerne tilbyde vores hjælp. Derfor kan du altid tage uforpligtende snak med os omkring hvilket stykke arbejde, der skal udføres.

Kontakt os  

Du kan altid kontakte os på tlf: 86 82 75 66 eller skrive til os, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi udfører VVS- og blikarbejde i Silkeborg og omegn.