vi udfører erhvervsarbejde til boligselskaber og virksomheder

Hos Bedre Bad & Bedre Energi Silkeborg - BEA VVS udfører vi en lang række forskellige løsninger for virksomheder, boligforeninger og boligselskaber. Vi udfører bl.a. opgaver som:

  • Energioptimering

  • Ventilation

  • Klima

  • Industriinstallationer

  • Badløsninger og velfærdsrum

  • Vandinstallationer

Vi er en VVS-virksomhed, der går højt op i at give vores kunder de bedste produkter og service af høj kvalitet. Vi har gennem mange år opbygget meget erfaring i at løse diverse VVS-opgaver for forskellige erhvervsfolk og boligforeninger. Vi lægger meget vægt på at give professionel rådgivning og omhyggelig planlægning med fokus på kundens ønsker og behov. Det efterlader tilfredse kunder, og det sikrer at løsningerne holder i mange år frem.

Vi er en del af Bedre Bad & Bedre Energi kæden, hvilket gør at vi altid er opdateret på den nyeste teknologi og de nyeste trends inden for renovering. Det betyder for vores kunder, at vi kan tilbyde dem nogle af de nyeste produkter med forskellige funktioner. Vi har alt fra moderne vandhaner i et moderne design med forskellige funktioner, der bl.a. øger hygiejnen hos brugerne, til ventilationsanlæg, der er med til at sikre et godt indeklima, der styrker arbejdsmiljøet og dermed effektiviteten.     

Energioptimering til og virksomheder

Bedre Energi Silkeborg kan hjælpe dig med at energioptimere din virksomhed. Energiforbruget spiller en stor rolle i mange virksomheder, derfor er det vigtig at dit anlæg fungerer optimalt, da det sikre en effektiv drift uden for mange omkostninger. Vi tilbyder derfor løbende serviceeftersyn og overvågning af dine energiforbrugende installationer. På denne måde kan vi forebygge og sikre dig og din virksomhed mod dyre nedbrud og driftsstop, som kan gå ud over produktionen. Ved introduktion til den nyeste teknologi kan vi sikre dig store ressourcebesparelser for din virksomhed – det gælder eksempelvis ved udskiftning elmotorer, termostater, ventilatorer, pumper og armaturer.

Indeklimaet er vigtigt for arbejdsmiljøet

Når det kommer til industriinstallationer, spiller den teknologiske udvikling en stor rolle – tænk eksempelvis blot på områderne: ventilation, klima og procesudsugning. Her har ny teknologi med intelligente styringer været med til at gøre anlæggene mere effektive og energivenlige. Nye miljøvenlige produkter ser løbende dagens lys. Vi udfører løbende disse installationer for små industrivirksomheder såvel som de store.

Vi er eksperter i individuelle badeløsninger

Vi levere moderne og traditionelle badeværelsesløsninger, der passer til den individuelle kundes behov og ønsker. Vi kan i fællesskab designe velfærdsrum, der passer præcis til dit boligselskab, hvor der både er fokus på komfort funktionalitet og hygiejne. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 86 82 75 66 eller skrive til os. Derefter vender vi tilbage så hurtigt som muligt, og sætter dig i kontakt med en professionel faglært medarbejder, der kan præsentere dig for en række løsninger, hvor i sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig og dit boligselskab.